'Повече памет и производителност в електрическото табло с новия процесор SLIO 017PN на Vipa'

02.12.2016

VIPA увеличи паметта и производителността на своята група продукти SLIO.

Новото SLIO CPU 017PN е по-нататъшно развитие на SLIO CPU 015PN и осигурява памет, която е до четири пъти по-голяма. Следователно то е напълно подходящо за комплексни и взискателни потребителски програми.

Освен с разширението на паметта, новият процесор 017PN се отличава с два и четири пъти по-високи производителни данни, повече комуникационни връзки и с 25 % до 50 % по-висока производителност на процесора в сравнение с 015PN. С него клиентът има на свое разположение най-високата производителност в сегмента на средния контролер.

Допълнителна особеност е, че в процесора е вграден 2-портов суич за PROFINET и за стандартен Ethernet , както и 2 RS485 интерфейса за опционална употреба на PROFIBUS master / slave. В допълнение потребителите могат да добавят към процесора до 64 разширителни модула, като изборът за тях може да бъде направен от близо 100 възможни модула. Така за всяко приложение е налице подходящ модул.

Приложение:

 Със своята висока производителност и по-голяма памет SLIO 017PN е особено подходящ за внедряване в машини и системни конструкции, в сградни технологии и серийни машини с PROFINET и/или няколко Ethernet продуктивни връзки.